Tervetuloa! Blogistani löytyy hyväksi ja toimivaksi koettuja reseptejä, uusia ideoita ja mm. omia ravintola-arvosteluja. Why? Because my idol Jamie Oliver once said that "life is too short to eat shit".

4. helmikuuta 2013

vuohenjuusto-aurinkokuivattutomaatti-täytteistä kanaa

Rakastan vuohenjuustoa ja sen paras kaverihan on aurinkokuivattutomaatti. Olin jo jonkun aikaa suunnitellut ostavani näitä jääkaappiini, kunnes M ehdotti että tehtäisiin jotain hyvää ruuaksi. Näin syntyi "törkeän" hyvä kanaruoka.

Tarvitset:
  • maustamatonta kanan rintafileetä
  • vuohenjuustoa
  • aurinkokuivattuatomaattia
  • cocktailtikkuja
  • mustapippuria
lisäksi: riisiä ja vihersalaattia.

Valmistus:

  1.  Pilko tomaatit ja vuohenjuusto paloiksi, tomaattia n.2 kpl per kana. Vuohenjuustoa n.2 viipaletta.
  2. Leikkaa kanafileeseen tasku ja mausta pinta pippurilla.
  3. Lisää täytteet taskuun ja sulje se.
  4. Cocktailtikuilla voi varmistaa että täytteet pysyvät sisällä kypsennyksen ajan. Itselläni meni n. 3 tikkua per filee.
  5. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen ja kuumenna paistinpannu liedellä.
  6. Ruskista kanoja pannulla tilkassa oliiviöljyä, kun olet kääntänyt fileet kerran laita pannu uuniin jossa kanat saavat kypsyä, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta.
  7. Tarjoile riisin kera.


3 kommenttia:

  1. Sulla näyttää olevan tosi hyviä ruokaohjeita mut yhdyssanoihin kiinnittäisin enemmän huomiota, esim "vuohen juustoa", "aurinko kuivattu tomaatti" ja "kana ruoka". En tarkoita tätä mitenkään pahalla mutta valitettavasti huomio kiinnittyy nyt enemmänkin kirjoitusvirheisiin kuin ihaniin ruokiin :--/

    VastaaPoista
  2. Ei yhdyssanoissa ole mitään vikaa...
    Ne on vuohenjuusto, kanaruoka ja aurinkokuivattu tomaatti kuten sanna kirjoittaa.

    VastaaPoista
  3. ^ niin, kuten sanna ne korjasi. Ja edelleen on virhe aurinkokuivatussa tomaatissa....

    VastaaPoista