Tervetuloa! Blogistani löytyy hyväksi ja toimivaksi koettuja reseptejä, uusia ideoita ja mm. omia ravintola-arvosteluja. Why? Because my idol Jamie Oliver once said that "life is too short to eat shit".

9. helmikuuta 2013

chorizo pasta

Koulun jälkeen ajattelin että olisi mukava tehdä jotain mitä en ole ennen kokeillut ja suuntasinkin kauppaan ja ostin chorizo makkaraa. Hyvää tuli ja teen varmasti toistekin!

Tarvitset:
  • chorizoa
  • tuorepastaa esim. fettucine
  • ruokakermaa (itse käytin Valion kolmenjuuston kermaa)
  • pippuria ja paprikajauhetta
  • iso sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
Valmistus:
  1.  pilko sipuli ja kuulota se valkosipulin kera pienessä tilkassa öljyä.
  2. paloittele chorizo ja lisää kuullotettujen sipuleiden sekaan kuumalle pannulle. Ruskistele hetki pannulla ja lisää lopuksi kerma. Käännä levy pienelle lämmölle ja anna ruuan hautua kunnes pasta on kypsynyt.
  3. Tuorepasta kypsyy n. 3 minuutissa, joten sen voi keittää vasta ruuan kypsennyksen loppuvaiheessa. Lisää keitinveteen vähän merisuolaa ja oliiviöljyä, näin pasta maistuu hyvältä eikä kiinnity toisiinsa kiinni.
  4. Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää sen jälkeen kastiikkeeseen, jolloin pasta imaisee kastikkeen hyvää makua itseensä. Tarjoile heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti