Tarvitset:
- chorizoa
- tuorepastaa esim. fettucine
- ruokakermaa (itse käytin Valion kolmenjuuston kermaa)
- pippuria ja paprikajauhetta
- iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- pilko sipuli ja kuulota se valkosipulin kera pienessä tilkassa öljyä.
- paloittele chorizo ja lisää kuullotettujen sipuleiden sekaan kuumalle pannulle. Ruskistele hetki pannulla ja lisää lopuksi kerma. Käännä levy pienelle lämmölle ja anna ruuan hautua kunnes pasta on kypsynyt.
- Tuorepasta kypsyy n. 3 minuutissa, joten sen voi keittää vasta ruuan kypsennyksen loppuvaiheessa. Lisää keitinveteen vähän merisuolaa ja oliiviöljyä, näin pasta maistuu hyvältä eikä kiinnity toisiinsa kiinni.
- Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää sen jälkeen kastiikkeeseen, jolloin pasta imaisee kastikkeen hyvää makua itseensä. Tarjoile heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti