Tervetuloa! Blogistani löytyy hyväksi ja toimivaksi koettuja reseptejä, uusia ideoita ja mm. omia ravintola-arvosteluja. Why? Because my idol Jamie Oliver once said that "life is too short to eat shit".

14. heinäkuuta 2015

Tomaatti-paprika pastaa kasvissyöjille

Tiistain päivänlounaaksi kehittelin pastan, joka sopii kasvissyöjillekin. Reseptistä tulikin ihan voittaja! Suosittelen kaikkia kokeilemaan, vaikka ette noudattaisikaan kasvisruokavaliota. Kaurapohjaisen kermavalmisteen voi korvata aivan hyvin oikealla ruokakermalla, jos siltä tuntuu.


Tarvitset:
  • Rasia miniluumu-/kirsikkatomaatteja
  • 2 punaista paprikaa
  • Paprikamaustetta
  • 250g haluamaasi pastaa (itse käytin gnoccia)
  • Kaura ruokakermavalmistetta
  • Basilikaa
  • Suolaa ja pippuria
  • Balsamiviinietikkaa
Valmistus:
  1. Aloita grillaamalla paprikoita, kunnes niiden kuori on palanut. Tämän jälkeen, nosta paprikat kulhoon ja peitä se tuorekelmulla. (Näin kuori irtoaa helpommin)
  2. Pilko tomaatit ja hienonna basilika.
  3. Laita pasta kiehumaan ja mausta vesi reippaasti suolalla. (Italialaisten mukaan pastan keitinveden tulisi olla yhtä suolaista kuin Välimeri.)
  4. Noin 5 minuutin kuluttua poista tuorekelmu kulhonpäältä ja kuori paprikat. Muista poistaa myös siemenet.
  5. Laita pannulle loraus öljyä ja ala paistaa tomaatteja. Lisää sekaan pieniksi pilkotut paprikat. Mausta vielä paprikajauheella.
  6. Lisää loraus balsamiviinietikkaa ja basilikat sekä hyppysellinen suolaa ja pippuria.
  7. Viimeistele kastike desilitralla kaurasta valmistetua ruokakerma -valmistetta. 
  8. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon.Tarjoile heti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti