Tiedetään, ikivanha resepti jonka suurinosa teistä jo tuntee, mutta joukossa on muutama myös teitä, joille ruuanlaitto/grillaaminen ei ole vielä täysin tuttua.
Niinpä jaan nyt tämän klassikkogrilliherkkureseptin teillekin!
Tarvitset:
- 4 keskikokoista herkkusientä
- Aurajuustoa (myös esimerkiksi koskenlaskijajuustot tai pippurijuusto toimii!)
- 8 siivua pekonia
- Vahvaa folioa
Valmistus:
- Poista herkkusienistä kannat
- Lisää kannan paikalle syntyneeseen koloon haluamaasi juustoa. (Ihan reilusti vaan, kesällä ei pihtailla grilliherkuista!)
- Kääri kaksi siivua pekonia sientä kohden ja laita grilli kuumenemaan.
- Valmista grillin lämmetessä foliosta pussi taittamalla reunat kiinni.
- Grillaa sieniä kunnes pekoni alkaa saada väriä ja kypsyä. Kun pekoni näyttää hyvältä, nosta sienet foliosta tehtyyn "grillauspussiin" ja sulje pussi kiinni.
- Laita pussi takaisin grillille ja anna sienien muhia siellä n.10 minuuttia. Samalla voit grillailla sienten seuraksi vaikkapa pihvit!
- Tarjoile sienet lämpimänä lisukkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti