Aiemmin julkaisinkin pastaohjeen Chorizopastaan, jonka raaka-aineena käytin kypsää chorizoa. Tein taannoin loistavan pastan Chorizo -raakamakkarasta, jonka ohjeen haluan jakaa teillekin.
Tarvitset:
- Paketti raakamakkaraa (chorizo tai muu mausteinen makkara)
- 4 tuoretta herkkusientä
- 2dl kevyt ruokakermaa
- Parmesaani raastetta (oman maun mukaan)
- 1 sipuli
- Haluaamasi pastaa
- Purista makkara paloina ulos kuorestaan. (ikäänkuin siskonmakkaraa)
- Pilko herkkusienet ja hienonna sipuli.
- Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja suolaa se. Kun vesi kiehuu, lisää pasta.
- Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää tilkka öljyä.
- Kypsennä makkarapalloja hetki pannulla ennen kuin lisäät sipulit ja sienet.
- Kun makkarat ovat kypsyneet, lisää kerma ja ota pannu pois liedeltä. Sekoita.
- Valuta kypsynyt pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon
- Nosta pastaa lautaselle ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Nauti kuumana!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti