Tervetuloa! Blogistani löytyy hyväksi ja toimivaksi koettuja reseptejä, uusia ideoita ja mm. omia ravintola-arvosteluja. Why? Because my idol Jamie Oliver once said that "life is too short to eat shit".

3. elokuuta 2015

Päivitetty Chorizopasta

Aiemmin julkaisinkin pastaohjeen Chorizopastaan, jonka raaka-aineena käytin kypsää chorizoa. Tein taannoin loistavan pastan Chorizo -raakamakkarasta, jonka ohjeen haluan jakaa teillekin.

Tarvitset:
  • Paketti raakamakkaraa (chorizo tai muu mausteinen makkara)
  • 4 tuoretta herkkusientä
  • 2dl kevyt ruokakermaa
  • Parmesaani raastetta (oman maun mukaan)
  • 1 sipuli
  • Haluaamasi pastaa
Valmistus:
  1. Purista makkara paloina ulos kuorestaan. (ikäänkuin siskonmakkaraa)
  2. Pilko herkkusienet ja hienonna sipuli.
  3. Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja suolaa se. Kun vesi kiehuu, lisää pasta.
  4. Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää tilkka öljyä.
  5. Kypsennä makkarapalloja hetki pannulla ennen kuin lisäät sipulit ja sienet.
  6. Kun makkarat ovat kypsyneet, lisää kerma ja ota pannu pois liedeltä. Sekoita.
  7. Valuta kypsynyt pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon
  8. Nosta pastaa lautaselle ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Nauti kuumana!

 Tarkoitukseni on päivitellä vanhoja reseptejäni, samalla kun luon uusiakin. Tutkiessani vanhoja päivityksiäni, huomasin reseptien kehittyneen matkan varrella lisää, joten on pienen raikastus projektin aika. Toivottavasti uudistetut reseptit saavat yhtä hyvän vastaanoton, kuin vanhemmat reseptit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti