Tarvitset:
pullat:
- 400g jauhelihaa (mielellään naudanpaisti jauhelihaa)
- Mozarellaa paloina (löytyy myös valmiina pikkupalloina)
- 1tl Paprikajauhetta
- 1tl timjamia
- 0,5tl merisuolaa jauhettuna
- mustapippuria maun mukaan
- 2rkl korppujauhoja
- 1 sipuli aivan pieneksi silputtuna
- 2 valkosipulin kynttä murskattuna
- 2 kananmunaa
- oliiviöljyä.
- 400g Tomaatti pastakastiketta (esim. 5 yrttiä)
- 2dl juustoraastetta
- Uunivuuan voiteluun margariinia
- spagettia
Valmistus:
- Sekoita lihapulla massa suurehkossa kulhossa ja paloittele mozarella.
- Voitele uunivuoka ja laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
- Ota kämmenelle pieni määrä massaa ja muotoile siihen kuoppa. Laita mozarellan palanen kuoppaan ja pyöritä massasta pulla, varmista että mozarella pysyy sisällä eikä näy ulos ollenkaan. Toista kunnes massa loppuu.
- Lado pullat uunivuokaan vieriviereen ja pirskottele pinnalle vähän oliiviöljyä ja lisää hieman pippuria pinnalle.
- Kaada pastakastike pullien päälle.
- Ripottele juustoraaste ja mahdollinen ylimääräinen mozarella kaiken päälle.
- Peitä foliolla ja anna paistua uunissa n.40 min.
- Käännä sitten uuni pois päältä ja poista vuuan pinnalta folio. Anna ruuan olla jälkilämmössä uunissa samalla kun keität lisäkkeeksi spagettia.
- Tarjoile raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti