Aiemmin jaoin ohjeen mozzarella täytteisiin lihapullin. Koska olen alkanut uudelleen työstää vanhoja reseptejä, tein pientä hienosäätöä vanhaan reseptiini.
Innostuin aiemmin raakamakkarasta ja huomasin sitä kasitellessäni, että siitä saa helposti muotoiltua lihapullia. Niinpä päätin kokeilla raakamakkaraa tämän reseptin massana.
Tarvitset:
Valmistus:
- Poista raakamakkara kuoristaan.
- Revi mozzarellasta pieniä paloja.
- Muodosta makkaramassasta pieniä kuppeja kämmenissäsi. Lisää mozzarellan palanen jokaiseen makkarakuppiin ja sulje kupin suu nipistämällä makkaramassaa sivuilta. Varmista ettei mozzarellaa näy lainkaan.
- Pyörittele mozarellalla täytetyt nyytit palloiksi ja lado ne uunivuokaan.
- Lisää pullien päälle tomaattimurska ja mahdollinen ylijäänyt mozzarella.
- Laita vuoka uuniin 200 asteeseen ja paista n.30 minuuttia.
- Tarjoa mieli pastasi kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti