- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 ps. kinkkusuikaleita
- suurinpiirtein samanverran amerikanpekonia (kuutioina)
- n. 3dl ruokakermaa (itse käytin floran kevyt ja paksua)
- tuore pastaa esim. fettucine tai tagliatelle
Valmistus
- pilko sipuli pieneksi
- lisää kuumalle pannulle sipulit ja pekonikuutiot. (rasvaa ei tarvitse sillä pekonista sulaa rasvaa aivan tarpeeksi.) Anna ruskistua hetken aikaa.
- Lisää sekaan n. dl vettä ja anna sen haihtua lähes kokonaan.
- Lisää mukaan pussillinen kinkkusuikaleita tai kuutioita.
- mausta suolalla ja pippurilla. Lisää taas tarvittaessa vähän nestettä.
- ruskistele kunnes kinkkusuikaleet on saanut vähän väriä.
- lisää kerma ja käännä lävy puoliteholle. Anna hautua.
- Tarjoile tuoreen al dente pastan kanssa.
Parasta ikinä🫶🏻
VastaaPoistaEi parempaa ruokaa oo
VastaaPoista