- 2-4 lettua (esim edellisen päivän lettukesteiden tähteet)
- n. 200g. jauhelihaa
- 1 ps.herne-maissi-paprikaa
- juustoraastetta oman maun mukaan
- suolaa, pippuria ja paprikamaustetta.
Valmistus:
- Ruskista jauheliha pannulla, lisää mausteet ja herne-maissi-paprika.
- laita uuni lämpenemään 200 asteeseen
- Levitä letun pinnalle juustoraastetta ja jauheliha paistosta. Tee letusta rulla ja asettele se voideltuun uunivuokaan. Toista kaikille letuille.
- Jos jauheliha paistosta jää yli voi lopun ripotella lettujen päälle vuokaan.
- Levitä kaiken pinnalle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasossa n. 10-15 min.
Täytteeksi voi laittaa myös muuta lihaa esim kinkkusuikaleet tai broileri kuutiot käyvät myös hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti