Teimme yhtenä iltana ruuaksi tortilloita ja näistä jäi jonkin verran tähteitä jääkaappiin, joten ajattelin hyödyntää ne tekemällä quesadilloja hieman omalla tavallani ja aivan omilla täytteillä. :) Hyvää tuli ja huomasimme että nämähän olisivat aivan loistavia syödä esimerkiksi juhlinnan jälkeisenä päivänä.
Tarvitset:
- Tortillalettuja 2-4 syöjää kohden
- Juusto-dippikastiketta
- Ruskistettua jauhelihaa
- Taco-mausteseos
- 1 kananmuna
- (Kinkkusuikaleita)
- Juustoraastetta
Valmistus:
- Quesadillojen valmistus on todella yksinkertaista ja nopeaa. Sekoitat vain kaikki ainekset keskenään ja sitten lisäät syntyneen massan lettujen väliin.
- Lämmitä paistin pannu kuumaksi ja lisää joko valmiiksi täytetty lettu pannulle tai täytä lettu vasta pannulla.
- Paista täytettyä lettua molemmilta puolilta kunnes täyte on lämminnyt ja juusto sulanut.
- Tarjoile lämpimänä. Quesadillat ovat hyviä myös seuraavana päivänä valmistuksesta, kun täyte on saanut vetäytyä hieman.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidxH-hBAWCU_Gw7Kqx-nFZqhW7xWJxoOuplES3lVODGuW7evFJBwDaFhvze9rz_82NAIjxCTst0m_3AW2KeWjay1kqEHLqByCsQa2jmHndlIw3t7Vl9XYyWKgISLCpIauKvxU6VDyxBFED/s400/IMG_2169.JPG) |
Lisää täyte letulle |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_zwMQ2G8-vk_0fWSrl1ZWRISHpUSI5uwFQlV9dG2VUdoJKr64uGMw0RKSAfWw8daHkLtyjbi2fcNITDNZ5V-r2GR0-zR_VNaA9D99wvHGq-D15r1QPBZdeLJomJwRQVhDU3-UHb2cffqU/s400/IMG_2166.JPG) |
Painele toinen lettu päälle ja paista kunnes täyte on lämmintä ja juusto on sulanut. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMZFiT9QMOYxwUSjJkHs_h4p5TIhS1kbv_t0HBgFGpwP0zL5NIkogpFu4A1xqtclbY0FQp6AuG5yBVnyhcrokqIFWO7xlnRIrVzphRq6OvbRpsSJtEimpb5hlzQDSeXR_TKIzH4cwgzLfE/s640/IMG_2171.JPG) |
Tarjoile lämpimänä, leikkaa siivuiksi pitsaleikkurilla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti