- n.700g jauhoisia perunoita
- 2 sipulia
- n.500g kukkakaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1,5 l. vettä
- 3 kasvisliemikuutiota (tai 2 fondia)
- n.200g paprikasulatejuustoa (esim. koskenlaskijaa)
- Kuori ja paloittele perunat. Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi. Erottele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. (Yritä saada kukkakaalista ja perunoista suurinpiirtein saman kokoisia, jotta ne kypsyvät samanaikaisesti.)
- Kuulota kasviksia öljyssä suuressa kattilassa. Varo etteivät pala!
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot.
- Keitä n.10 minuuttia ja lisää juusto paloina joukkoon.
- Keitä vielä n.15 minuuttia.
- Varmista vihannesten kypsyys. Jos kaikki on kypsää soseuta keitto sauvasekoittimella silkkisen tasaiseksi. (tarvittaessa keiton voi vielä siivilöidä, ettei sekaan jää ikäviä "sattumia")
- Halutessasi keittoa voi maustaa esim. tuoreella chilillä.
Onpa herkullisen näköistä! Blogissasi on muuten monta hyvää reseptiä, kiinnostaisiko sinua liittyä mukaan Etsiresepti.fi sivustoon?
VastaaPoistaJos haluat saada enemmän liikennettä blogiisi tai muuten vain löytää hyviä ruokaohjeita, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen
Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat huomattavasti enemmän vierailijoita.
Ystävällisin terveisin,
Etsiresepti.fi